Werkbanken.nl
Geen artikelen € 0,00  |  Bestellen
Help  |  Inloggen  |  Registreren

Werkbanken

Werkbanken

 

Tegenwoordig zijn werkbanken in vele soorten en maten verkrijgbaar. Hierdoor is het niet makkelijk om de juiste werkbank uit te kiezen die volledig aansluit bij jouw wensen. Op zoek naar werkbanken die eenvoudig te verplaatsen zijn, of juist niet? Het voordeel van werkbanken die vast staan, is dat deze vaak voorzien zien van één of meerdere kasten / lades onder de werkbank. Dit is handig om bijvoorbeeld gereedschap in op te bergen. De vaste werkbanken worden geleverd met in hoogte verstelbare pootstellen of op een vaste hoogte.

 

Bij ons ben je aan het juiste adres voor universeel toepasbare werkbanken die vele variatiemogelijkheden bieden. Denk hierbij aan de aanbouwmodellen om grotere opstellingen te kunnen realiseren en opbouw wielensets om de werkbanken eenvoudig te kunnen verplaatsen.

 

Op zoek naar de werkbank die voldoet aan jouw wensen? Klik dan op de onderstaande button.

 

 

Aanbod werkbanken

 

 

De meeste werkbanken van Werkbanken.nl zijn uitermate geschikt voor toepassingen als lichte en/of zware werkzaamheden. Bij deze werkzaamheden kun je denken aan verpakkings-, montage-, reparatie- en inspectiewerkzaamheden. Door de combinatie met laden en/of ladenblokken, bodemlegborden en voetensteunen, diverse typen werkbladen zijn deze geschikt voor bijna elke toepassing.

 

Werkbanken bij werkbanken.nl

 

Bij Werkbanken.nl zijn diverse werkbanken verkrijgbaar. Je kunt een keuze maken uit deze onderstaande series met elk hun eigen werkbanken:

 

 - BW1 serie 1500mm

 - BW2 serie 2000mm

 - BW3 serie 2500mm

 - BO op maat

 - BS geheel staal

 - BM verrijdbaar

 

De werkbanken van Werkbanken.nl staan bekend om hun beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn de werkbanken, door de manier van bouwen, praktisch onverwoestbaar. Onze werkbanken zijn uitstekend geschikt voor industriële toepassingen. Je vindt een breed assortiment aan diverse werkbanken met elk een specifieke afmeting. Liever een werkbank op maat? Dat kan bij Werkbanken.nl.

 

Werkbanken laten plaatsen door Werkbanken.nl? Neem contact met ons op voor meer informatie!

 

 

Aanbod werkbanken